Vossa Nova Logo

Locatie

Rotterdam, de stad die nooit stilstaat, is de perfecte omgeving voor jong en oud die bewust kiezen voor een duurzame levensstijl. De stad biedt een boeiende mix van cultuur, innovatie en ontwikkeling. In Vossa Nova vind je onze nieuwbouwwoningen, strategisch gelegen om te genieten van het beste wat Rotterdam te bieden heeft.

Onze woningen zijn uniek gesitueerd aan de levendige Schiedamseweg, een gebied dat een ware transformatie ondergaat. Hier, in de directe nabijheid van het Marconiplein en aan de rand van het bruisende centrum van Rotterdam, bevindt zich jouw toekomstige thuis.

Vorige slide
Volgende slide

Een buurt met karakter

Vossa Nova is gelegen in één van de meest bruisende wijken van Rotterdam. De wijk bruist van de veelzijdigheid dankzij een kleurrijk scala aan lokale ondernemers. Of je nu trek hebt in de authentieke smaken van een Marokkaans eethuis of de ambacht van een Turkse slagerij wilt ervaren, de wereldkeuken is hier aanwezig in al haar glorie.

Tamer is een van de lokale ondernemers in de wijk. Bij Bella IJs & Espresso kun je in de zomer terecht voor heerlijk Italiaans ijs en in de koudere dagen voor Franse crêpes en Belgische wafels.

Ook banketbakker Al Malek Sweets van Syrische ondernemer Nourddin, beroemd om zijn hemelse baklava, trekt het hele jaar door vele klanten. En als je op zoek bent naar een gezellige plek voor een drankje, biedt Peter van Café de Ooievaar, bekend om een van de meest pittoreske terrassen van Rotterdam, een perfecte uitkijk over het water.

Deze ondernemingen zijn slechts een voorproefje van wat de wijk te bieden heeft. Heb jij ze allemaal al ontdekt?

Centraal in Rotterdam

Met uitstekende openbaar vervoersverbindingen en alles op fiets- of loopafstand, biedt deze plek het ultieme gemak. Binnen 15 minuten ben je met de fiets in het centrum van Rotterdam, terwijl je met het openbaar vervoer of (elektrische) (deel)scooter snel bij elke hoek van de stad bent. Ja, zelfs met de metro sta je binnen 35 minuten op het strand van Hoek van Holland!

Cultuur en gemeenschap

Rondom Vossa Nova kun je optimaal genieten van de gezelligheid van diverse hotspots en de levendigheid van het iconische Visserijplein. Voor de cultureel geïnteresseerde bewoner is er veel te beleven. Zo zijn er diverse hippe pop-upstores en kunstcentra in de omgeving. En op korte afstand vind je het nieuwe depot van het Boijmans van Beuningen museum, het Prinsestheater, de Markthal en tal van andere culturele activiteiten.

Groene woonomgeving

De natuur is nooit ver weg. Onze woningen bieden niet alleen een eigen buitenruimte, maar liggen ook dichtbij diverse groenparken, perfect voor een ontspannen wandeling of een picknick in het weekend. Het Dakpark en Park 1943 zijn slechts enkele voorbeelden van plekken die je kunt ontdekken.

Interessante locaties

In Rotterdam wacht een thuis waar duurzaamheid, mobiliteit, cultuur en gemeenschapsgevoel samenkomen. Ontdek een plek waar jij je dromen kunt verwezenlijken!