Vossa Nova Logo

Financiële check

Omdat het kopen van een woning een grote impact heeft, is het verstandig om vooraf goed voorbereid te zijn. Daarnaast kan het je ook extra voordeel opleveren.

De potentiële kopers die bij hun inschrijving een financiële check uploaden welke is ingevuld en ondertekend door een geregistreerd hypotheekadviseur/bank (niet ouder dan 2 maanden), krijgen voorrang bij de toewijzing van de woningen ten opzichte van kandidaten die dit niet gedaan hebben of dit middels een internetberekening gedaan hebben.

Hypotheekadvies

Wij hechten er veel waarde aan dat potentiële kopers voor deze woningen vooraf een duidelijk beeld hebben van hun hypotheekmogelijkheden en de bijbehorende maandelijkse kosten. Hiervoor kun je het beste terecht bij een hypotheekadviseur. Een internetberekening blijkt helaas niet altijd betrouwbaar of compleet en wordt hierdoor niet geaccepteerd.

Voor dit project zijn wij een samenwerking met De Hypotheekshop Rotterdam Kralingen en ING aangegaan. Deze hypotheekadviseurs zijn goed op de hoogte van dit project en kunnen je goed begeleiden bij het verkrijgen van inzicht in je financiële haalbaarheid. Een financiële check bij De Hypotheekshop Rotterdam Kralingen en ING is uiteraard gratis en vrijblijvend.

*Wij verplichten je niet om een hypotheek of een financiële check bij De Hypotheekshop Rotterdam Kralingen of ING af te sluiten; je bent vrij om zelf een erkend hypotheekadviseur van een bank of onafhankelijke partij in de arm te nemen.

Over de Hypotheekshop

De Hypotheekshop is een landelijke keten die staat voor onafhankelijk advies. Zij hebben geen enkel belang bij welke hypotheekverstrekker dan ook en kunnen je dus open en eerlijk adviseren in jouw keuze. Je kunt bij De Hypotheekshop kiezen uit álle geldverstrekkers en dat zijn er wel meer dan 30!

ING Een hypotheek, ingewikkeld?

Je hypotheek begint met deskundig hypotheekadvies. Tijdens een gratis oriënterend gesprek geeft onze hypotheekadviseur je inzicht in de mogelijkheden rondom jouw nieuwbouwhypotheek. En ontvang je een  orientatiedocument, waarin staat wat je kunt lenen. Ben jij de gelukkige? Dan helpen we je graag verder in een vervolg hypotheek adviesgesprek. Elke week helpen we zo’n 1.200 mensen verder.

GOED OM TE WETEN:

  • De hypotheekadviseur verstrekt de financiële check alleen aan jou. De ontwikkelaar wordt niet op de hoogte gebracht van jouw financiële situatie. Je voegt het document zelf bij jouw inschrijving toe. Op de financiële check wordt jouw naam en het (indicatieve) maximale koopbedrag vermeld.
  • Je bent niet verplicht een financiële check aan te vragen. Je kunt ook inschrijven voor een woning zonder een financiële check te uploaden. Alleen dan verkrijg je bij de toewijzing geen voorrangspositie.
  • Na het aanvragen van de financiële check ben je niet verplicht jouw hypotheek via De Hypotheekshop of ING aan te vragen.