Vossa Nova Logo

Het plan

In het hart van Rotterdam’s bruisende stadsleven, biedt Vossa Nova een unieke kans voor jong en oud die streven naar een duurzame en actieve levensstijl. Dit project omvat zeven eengezinswoningen, uniek in hun soort, met een nadruk op ruimtelijk comfort. Deze woningen onderscheiden zich van andere woningen in de buurt door hun grootte, structuur, indelingsmogelijkheden en een autovrije levensstijl.

Informatie

Vossa Nova biedt zeven exclusieve woningen aan:

  • Zeer duurzaam, energielabel A+++
  • Ruime woning (ca. 120m2) met veel indelingsmogelijkheden
  • Groot dakterras
  • Inclusief gezamenlijke fietsenberging
  • Toplocatie in Rotterdam
  • Nabij het OV en alle voorzieningen
  • Vanaf ca. € 495.000,- tot € 550.000,-

Gebouw en woningtypes

Een exclusieve reeks van 7 moderne stadswoningen in het dynamische hart van Rotterdam. Deze nieuwbouwwoningen komen binnenkort beschikbaar en zijn gesitueerd op een fantastische locatie. Een stadswoning met de entree op de begane grond, maar ook gelegen boven het kinderdagverblijf. Grijp deze bijzondere kans om jouw ideale thuis te vinden in Vossa Nova.

De eengezinswoningen van Vossa Nova bieden een ruimtelijke woonbeleving die je zelden in de stad vindt. De woningen in Vossa Nova combineren het gemak van de stad met de rust en ruimte van een duurzame leefomgeving. Geschikt voor zowel alleenstaanden, stellen zonder kinderen, als gezinnen, dankzij de flexibele indeling, verdeeld over vier woonlagen. Zo is er bijvoorbeeld genoeg ruimte voor een eigen kantoor. Of geniet je  liever van zo veel mogelijk slaapkamers met eventueel een extra badkamer? Dankzij het zuidwestelijk gelegen dakterras kun je in de zomer optimaal genieten van de zon, terwijl je zonnepanelen voor jou energie opwekken om te gebruiken. En met de strategische ligging op slechts één minuut afstand van Marconiplein, zijn alle stedelijke voorzieningen binnen handbereik.

Elke woning is ontworpen met aandacht voor detail en comfort, en biedt voldoende ruimte voor een dynamisch gezinsleven of een actieve levensstijl als alleenstaande. Deze eengezinswoningen zijn perfect voor wie bewust kiest voor een duurzaam leven in de stad, zonder in te leveren op de kwaliteit en het comfort van wonen.

Duurzaamheid is de basis

Vossa Nova onderscheidt zich door een sterke focus op duurzaamheid. De woningen zijn niet alleen energiezuinig, maar moedigen ook een autovrije levensstijl aan. Dit project biedt oplossingen voor de moderne stadsbewoners die op zoek is naar een balans tussen het dynamische stadsleven en een groene, duurzame toekomst. Met deze gedachten is Vossa Nova zorgvuldig ontworpen. Gericht op kwaliteit, comfort en duurzaamheid, waarmee het een belangrijke bijdrage levert aan de duurzame ontwikkeling van Rotterdam.